Øko-markdagen 15./6. – nærmere oplysninger

Denne økologiske markdag, der er for hele landet, finder sted ved Erholm Fødevaremarked den 15. juni kl. 9 – 20. Der er gratis adgang, og der vil være mange P-pladser – og mulighed for forplejning i form af street food ved Erholm Fødevaremarked.

Noget for alle
Der vil på dagen være noget for alle, der praktiserer økologi. Fx planteavlere, husdyrholdere og gartnere, og der kommer mange demonstrationsparceller, 75 – 100.

Udstillingen
Der vil være udstilling af planter fra gartneribruget, maskiner og ny teknologi. Der vil være en moderne demonstration af radrensning kl. 10, 14 og 18.

Vidensteltet
I ”vidensteltet” vil der være nyt fra forskningen hver halve time. Det er fx om efterafgrøder, præcisionsjordbrug, økologi og biogas, bælgfrugter, kompost, kløvergræs og økogrise, bæredygtigt kvægbrug osv.

Rundvisninger
På rundvisningerne vil der være mulighed for at høre om ukrudtskontrol, bælgsæd, kompost, grovfoder, og alle disse og flere andre rundvisninger finder sted i tidsrummet 9.30 – 20.

Den økologiske besøgshave
Ved den nye økologiske have vil der være frivillige til stede mellem kl. 10 og 14 og fortælle om projektet – haven ligger lige over for den gamle smedje.

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.