Nyt tiltag fra Aarup.dk

5560aarup_konjunktur_v1Aarup har mange store og små butikker og virksomheder inden for stort set alle erhvervsområder, og så kan man jo lige så godt handle lokalt og støtte 5560. For at kunne handle lokalt, kræver det dog at man kender mulighederne, og da nogle af butikkerne og virksomhederne ikke har tydelig facade, er det ikke sikkert,  man overhovedet ved, at tilbuddet eksisterer i Aarup. Mange gange hører man om en butik eller virksomhed fra naboer eller venner, men det er desværre langt fra altid, at man får informationen i rette tid.

Dette vil Aarup.dk nu forsøge at råde bod på en artikelserie med virksomheder, der ikke har en tydelig facade i bybilledet. Vi vil fortælle, hvad de kan og historien bag dem. Samtidig starter vi 5560-registret, hvori man kan finde oplysninger om lokale virksomheder.  

Husk, at hvis vi ikke handler lokalt, når vi kan, mister vi muligheden over tid.

5560 registret er et nyt tiltag fra Aarup.dk. 
Målet er at skabe en oversigt over alle erhvervsdrivende i 5560 Aarup og derved give borgerne lettere adgang til at handle lokalt. I starten vil der ikke være så mange noteringer, men vi håber, at lokale virksomheder, foreninger og institutioner kan se fordelene og vil hjælpe os med at gøre registret fyldestgørende. Så hvis du kender en, der har en virksomhed, der endnu ikke er i registret, så gør dem og os en tjeneste og bed dem oprette sig.

Vil du være med?
Alle virksomheder, foreninger, institutioner der ligger i 5560,  kan oprette sig i registret med kontaktoplysninger og beskrivelse af, hvilken service de tilbyder. 5560 registret er 100% gratis og den eneste særbehandling er, at medlemmer af foreningen AARUP.DK bliver vist øverst i kategorierne.

For at oprette din virksomhed/butik/forening i registret skal du bare trykke på “indsend en notering” på 5560 register siden, så bliver du guidet igennem processen. Hvis du er i tvivl, er der en video-vejledning herunder. For at du kan redigere efterfølgende, har vi valgt, at du skal oprette dig som bruger på siden. Vi lover ikke at spamme dig, og vi videregiver ikke din email til nogen.

Hvis du gerne vil kræve ejerskab på en allerede eksisterende notering, mangler en kategori eller har andre problemer, så send en mail til 

Guide til oprettelse i 5560 registret 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.