Nyt fra Frøbjerg Festspil

High School Musical – Frøbjerg Musicalskole præsenterer årets store amatør musicalopsætning

 

Det er med stor glæde, at Frøbjerg Musicalskole kan byde publikum inden for i en verden af sang og dans på en amerikansk high school med alt, hvad der hører sig til i teenageres liv af rivalisering, forviklinger, og ung kærlighed. Alt sammen krydret med skønne sange og lækker dans.

 

I High School Musical møder vi Troy Bolton og Gabriella Montez, som deler kærligheden og talentet for at synge. På trods af deres ellers meget forskellige interesser og personligheder bringer sangen dem ved tilfældighedernes spil tættere og tættere sammen.

Ved et tilfælde kommer de også sammen til en indledende audition til skolens årlige musical og ender således med at skulle kæmpe om hovedrollerne i en ekstra audition mod Sharpay og Ryan, skolens teaterbørn og yndlinge. Troy og Gabriellas venner er dog alt andet end interesseret i, at de to unge sanglærker vinder, så meget skal overvindes…

 

High School Musical er oprindeligt en Disney Channel Original Movie fra 2006, som vandt en Emmy og er en af de mest succesrige nogensinde. Nu opfører Frøbjerg Musicalskoles mange unge talenter den populære musical under ledelse af instruktør og underviser Lasse Winkler.

 

Forestillingen spiller fra den 20.-29. april 2017 i Arena Assens.

Billetsalget er allerede godt i gang, og du kan købe dine billetter via hjemmesiden her: http://www.frobjerg.dk/high-school-musical

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.