Nyt fitnesscenter på vej i Aarup

Den daglige leder

Rebekka Drost bliver daglig leder af Sport og Fitness - Dit Center Aarup.

Rebekka Drost bliver daglig leder af Sport og Fitness – Dit Center Aarup.

Den første september vil der komme et nyt fitnesscenter i Aarup Fritidscenter. Og Rebekka Drost vil blive den daglige leder. Hun har siden 2003 været ansat i fitnessbranchen med forskellige funktioner, fx instruktør, souschef, personlig træner, og hun har arbejdet både for Falck Healthcare og for kæden Sport og Fitness.
Hun arbejder p.t. på et center i Bredballe ved Vejle, men er også knyttet til et center i Haderslev.
Når hun kommer til Aarup fra den 1. september, vil hun tilstræbe at få skabt et motionscenter med en rigtig god stemning, og centeret skal og bør blive en del det sociale liv i byen, mener Rebekka.

Kunderne og miljøet
Centeret skal være et sted, hvor alle kan komme. Der skal derfor være træningsmuligheder for både de unge, de ældre og for dem midt imellem. Der vil derfor komme udstyr både til styrketræning og til en mere funktionel frivægtstræning. Deruden vil der komme kredsløbsudstyr.
Et fuldtidsmedlemsskab vil koste 249 kr. på en pbs-aftale, mens studerende og pensionister vil kunne træne noget billigere. Programlægningen og træningen vil blive ledet af uddannede instruktører. Der vil også blive muligheder for særlige grupper: Udsatte unge, seniorer, langtidssyge og overvægtige osv.
Den nye leder vil også arbejde på et godt samarbejde med den nye leder af Café Aftersport,så det kan blive en god totalplevelse at komme på stedet.

Det nye  af Sport og Fitness er klar til at åbne den 1. september.

Det nye af Sport og Fitness er klar til at åbne den 1. september.

Åbningsdagen og de ansatte
Hvis man melder sig ind på åbningsdagen den 1. september mellem kl. 9 og 20, kan man spare oprettelsesgebyret og træne gratis frem til den 1. oktober.
Der skal bruges en del ansatte, og nogle af dem skal tage sig af vagterne tidligt om morgenen, efter kl. 16 og i weekenderne. Disse ansatte skal holde lokalerne rene og indbydende, og de skal optræde venligt og imødekommende over for gæsterne.
De må gerne selv dyrke motion, men der er ingen betingelse, at de ligner fitness-modeller. De bør egentlig helst ligne “helt almindelige mennesker”. Folk, der er tilkendt et flexjob, bør heller ikke holde sig tilbage med at sende en ansøgning.
Der er gode muligheder for efter- og videreuddannelse for de ansatte i Sport og Fitness. Der er fremtid i den branche, slutter Rebekka Drost.

Rebekka Drost kan kontaktes på eller på tlf. 40 54 88 09. Du kan også finde Sport og Fitness – Dit Center Aarup på facebook: facebook.com/fitnessaarup

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.