Nyheder i Den Frodige Have

Aarup.dk har tidligere været på besøg i butikken Den Frodige Have, der nu har fået adresse i hjørneejendommen på adr. Bredgade 27, 5560 Aarup.
Nu har vi været der igen og kigget på de mange nyheder i forretningen, der ejes af Marie Louise Veber Paustian.

Den Frodige Have hulhakkeCirkelhakken
Et af de nye produkter er cirkelhakken, der kan fås i tre længder. De to kortere er håndredskaber, der kan klares med én hånd, mens den lange variant er til to hænder.
En cirkelhakke kan komme tættere på planterne, fx roser, uden at beskadige dem, og desuden løsner den ukrudtet uden at trække jorden med i hakkeretningen, idet “øjet”, der er skarpt på den ene side, lader jorden passere igennem.
Skaftet er asketræ, og øjet af stål er meget robust og kan holde i mange år.

Keramikfuglehuse
Butikken har også fået nye fuglehuse af keramik med ophæng på bagsiden, og fuglene kommer til at bo standsmæssigt med glaseret tag, så både fugle og mennesker kan nyde synet. Vore vintre er jo blevet kortere, og fuglenes forårsfornemmelser starter før, vi egentlig tror det.
Disse flotte fuglehuse kan også fint hænge hele vinteren, da de er ganske vejrbestandige.

Nye urtepotteskjulere
Den nye type urtepotteskjulere er ret rustikke og noget forskellige. Der er ikke to der er helt ens, og de kan fint stå på terrassen eller ved hoveddøren og medvirke til at skabe et mere charmerende miljø, når der kommer blomster i dem.

Den Frodige Have 1Blomsterløg af gammeldags type
I butikken er der nu både tulipanløg og pinseliljeløg af gammeldags type. De dufter meget mere, og de kommer år efter år, fordi de har de traditionelle robuste og holdbare egenskaber.
Løgene er ret store, og de er pakket og sorteret i butikken, så Marie Louise kan sikre, at kunderne kun får de bedste kvaliteter.

Stålkurve
En ny type stålkurve kan bruges til flere formål. Man kan fx bruge dem dekorativt til kogler fra skoven, men de kan også bruges til æbler og anden frugt.
De mere kreative sjæle vil sikkert også finde på at bruge dem til juledekorationer.

Ny bog
En ny bog, “Den indendørs Køkkenhave” af Elizabeth Millard, fortæller om at dyrke grøntsager hele året. Frisk grønt har man jo ikke kun behov for om sommeren – tværtimod.
Den kan fås i butikken for 249 kroner.

Den Frodige Have frontGenerelt
Marie Louise lægger vægt på at have gode gaver eller brugsgenstande af mange slags – også værtindegaver. Og disse gavetyper/nyttige redskaber kan normalt ikke fås andre steder. Der er nemlig ikke nogen anden forretning i Danmark, der har netop denne varesammensætning.
Og så er garnprodukterne i butikken endda slet ikke omtalt i denne artikel.

Den nye adresse
Efter at Den Frodige Have og ABCgarn er flyttet nogle få meter, er butikken blevet meget mere synlig, og det har klart gavnet omsætningen. Og så lokalet flot og moderne, og alle varer har mere plads, slutter Marie Louise.

Man kan læse mere på www.denfrodigehave.dk
Hvis det drejer sig om garn: www.abcgarn.dk
Tlf. 42921785

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.