Nybolig og Bio for børn, er normalt ikke noget der hænger sammen !

flyt til aarup

Men det kommer det til i forbindelse med det store gågadearrangement den 3. september.
Aarup Handelsstandsforening og Aarup Lokalråd, opfordrer de mange børnefamilier til at tage børnene med i gågaden, idet der er arrangeret en lang række aktiviteter for børn.

00032631_bakkekobing-det-store-osteraes_plakat-dk_360Fribilletter fra Nybolig
Der er bl.a. indgået et samarbejde med Nybolig  Aarup og Aarup Bio omkring visning af 2 børnefilm i løbet af dagen, således at forældrene,  i ro og mag kan gå på boligjagt i Aarup og shoppe gode tilbud i butikkerne. Nybolig uddeler nemlig  fribilletter på dagen fra kl. 9.30, hvor de kan afhentes på kontoret i Bredgade 20. Der kan frit vælges mellem 1 af de to film.

Den første film vises kl. 10,30 – Bakkekøbing det store Osteræs
Her er det endnu en gang dyster Bakkekøbing, mod nabobyen Slidstrup, i det store osteræs. Den skråsikre fugl, Søren Gundersen, deltager for Bakkekøbing. I overmod sætter han Reodor Felgens hus og værksted på højkant i et væddemål med mejeribestyrer Olrik Klapvold fra Slidstrup. Men Klapvold bruger beskidte kneb for at vriste sejren fra Søren og få Bakkekøbing ned med nakken.

hemmelige livDen næste film vises kl. 14,00 –  Kæledyrenes hemmelige liv 3
Den trofaste terrier Max lever et trygt og lykkeligt liv hos sin ejer, Katie, i New York City – indtil Katie kommer hjem fra internatet med et stort, pjusket gadekryds, Duke. Max kommer skidt ud af det med sin nye bofælle, men de må bilægge deres territorialstrid, da de begge ender i kløerne på den psykopatiske kanin Snefnug, som har samlet byens forladte kæledyr i en hemmelig hær i kloakkerne.

Børneparkering
Biografforeningen har i dagens anledning tilbudt at stå for børneparkering, i forbindelse med visningen af de 2 film, således at det bliver muligt for forældrene at få en fritime, hvor de kan fordybe sig i de mange tilbud og muligheder, der byder sig i gågaden.

Der er naturligvis også mulighed for at bedsteforældre kan følges med børnene i Biografen, dog mod betaling af normal billet til Biografforeningen.

Børnefilmklub
Aarup bio kan i øvrigt præsentere et helt nyt efterårsprogram for børnefilmklubben, hvilket kan udleveres i Biografen i forbindelse med visningen af de 2 film. Der er naturligvis også mulighed for at indmelde børnene i den spændende børnefilmklub. Klubben er en forening for skolebørn mellem 6 og 13 år. Filmene er opdelt i 2 aldersgrupper spor 1 (6-9 år) og spor 2 (10-13 år) med 3 film i hver. Det koster 100 kr. for 3 film.

Aarup Lokalråd
17. august 2016

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.