Ny webshop i Aarup

Elefanter, hotdogs og cupcakes…
Det er blot en lille del af sortimentet, som man kan finde i den nystartede webshop Pigesmykker.dk. Og kigger man rundt i shoppen vil man se, at der ikke er nogen grænser er for, hvad man kan købe af sjove ørestikker, fine halskæder og søde ringe. ”Mit mål er at min webshop har de sjoveste og fedeste pigesmykker i ægte sterlingsølv, og at der er et bredt udvalg” fortæller indehaver af shoppen Jannie Fløjborg Christensen.

Pigesmykker.dk, som forhandler smykker til piger i alderen 0-12 år, importerer smykkerne fra England, så sortimentet skiller sig ud fra de eksisterende danske webshops. På sigt er målet også at importere pigesmykker fra andre lande.
Jannie har altid drømt om at starte sit eget op, og derfor er Pigesmykker.dk nu blevet en realitet. ”Jeg er oprindeligt udlært salgsassistent med speciale i sølv, guld og ure ved Fangels Eftfl. i Aarup, så interessen og passionen for smykker har været der siden jeg var ganske ung” fortæller Jannie.

Senere valgte Jannie at uddanne sig til kontorassistent, men hun har haft svært ved at slipper smykkerne. ”Jeg har altid haft lyst til at vende tilbage til faget på den ene eller anden måde, og med shoppen har jeg nu mulighed for at arbejde med smykker i min fritid, hvilket jeg synes er fantastisk!” forklarer Jannie Shoppen er et fritidsprojekt, da Jannie til dagligt arbejder som kontorassistent ved Assens Forsyning. ”Jeg har aldrig tænkt, at dette projekt skulle være noget jeg udelukkende ville leve af. Jeg synes simpelthen, at der var et hul i markedet for den her slags smykker på nettet, og derfor fik jeg lyst til at starte min virksomhed op” uddyber Jannie.

Du kan se mere på www.pigesmykker.dk

Pigesmykker.dk er desuden at finde på Aarup Børnebazar den 27/10-2018 i Aaruphallen, hvor der vil være et stort udvalg af pigesmykker til en rigtig god pris.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.