Ny tøjbutik åbnet i Aarup

michel2Michael Andersen og Helle Hansen har åbnet en helt ny tøjbutik på Bredgade 24 i Aarup.

Man bliver helt fristet til at skrive HELLE og MICHAEL har åbnet… og ikke i omvendt rækkefølge! Men når nu navnet  på butikken er BUTIK MIC’HEL – som er en sammenskrivning af parrets to navne Michael og Helle – så har de sikkert talt om, hvem der bestemmer i butikken!?

BUTIK MIC’HEL sælger tøj til piger i alle aldre og størrelser – lige fra XXS til XXL. Ud over tøj, tasker og bælter sælger butikken også sko af mærkerne Marco Tozzi og Tamaris.

michel1”Det har været hårdt arbejde at starte tøjbutik på den her tid af året” fortæller Helle Hansen. ”Vi har skulle tage stilling til både efterårs-, vinter- og forårskollektion. Der er allerede bestilt varer til foråret!” Og det gør det jo ikke nemmere, når september måned har budt på sommervejr!?

Butik michel åbningsannonceButikken var pænt besøgt allerede på åbningsdagen. En flot nyrestaureret butik med nyt interiør, to prøverum, grønne planter, masser af lagerplads, Mobile Pay og kontaktløs funktion til Dankort står nu helt klar med venlig og kompetent betjening.

Ud over at dele butik – så deler Helle og Michael også privatliv – de bor til daglig i Ørsted. Michael passer ved siden af butikken et job som bilsælger hos Bilhuset Ronald Carlsen i Odense. Helle, der mest skal passe butikken, har i flere år hjulpet til i en tøjbutik i Søndersø og er derfor godt kendt med faget , men hun kan også skrive kontorassistent og tjener på visitkortet.

BUTIK MIC’HEL holder også åbent i dag og har åbningsreception fra 13.00 – 16.00

Aarup.dk ønsker tillykke med den ny butik.

HS.

——————–

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.