Ny cykelforretning i Aarup

 

Claus Grønquist er godt i gang med arbejdet. Foto HW

Claus Grønquist er godt i gang med arbejdet. Foto HW

Aarup.dk har allerede kort omtalt den nye cykelforretning på adressen Bredgade 16, Aarup. Og nu har vi været på besøg for at blive bedre informeret.
Forretningen ejes af Conny Nissen, der mest vil stå for salget, og mekaniker Claus Grønquist vil stå for reparationer og montering m.v.

Nye cykler
Forretningen vil sælge nye cykler, og det bliver de cykler, som kunderne vil have. Der vil blive tale om både almindelige cykler til damer og herrer. Desuden vil forretningen kunne levere racercykler, mountainbikes og børnecykler.
Der tages også el-cykler hjem, og de koster nok fra 10.000 – 12.000 og opefter Men brugte cykler vil Claus og Conny ikke sælge, fordi der skal gives ½ års garanti. Og så vil de nok blive for dyre.

Tværsnit af et nyt punkterfrit dæk. Foto HW

Tværsnit af et nyt punkterfrit dæk. Foto HW

Tilbehør
Desuden vil man kunne få alt i tilbehør, reservedele og tilbehør, men ikke cykeltøj, fordi moden skifter alt for hurtigt. Hjelmene er standardhjelme, men andre vil kunne skaffes på bestilling. I det hele taget sælges alt, hvad der kan sidde på en cykel, fx computere, lygter, pulsmålere osv. samt cykeltrailere. Og efterhånden vil de stå et lille udvalg af det meste i butikken, så kunderne kan danne sig et indtryk af herlighederne.

Priseksempler
En ny slange vil typisk kunne fås for 40 kr., mens et dæk koster 100-130 kr. for de almindelige. Bedre dæk koster ca. 160 kr., mens punkterfri dæk koster 199 kr. De har et 5 mm. tykt lag på slidfladen, så fx en tegnestift ikke kan gå igennem.

Åbningstider og service
Forretningen har åbent de 5 hverdage i ugen fra 12-17.30, og det betyder, at kunderne kan nå hjem fra arbejde og alligevel nå hen i den nye forretning. Ved reparationer vil man kunne låne en cykel, så men kan komme hjem igen. Men man kan også ringe og bestille tid, hvorefter man kan handle i byen. Derefter kan man få den reparerede cykel tilbage lidt senere. Man kan evt. også vente og få en kop kaffe, mens en cykel bliver lappet. En lapning vil typisk tage 12-15 minutter.

Telefon og mail
Man kan rette forespørgsler på tlf. 91552019.
Mail:

Interview ved H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.