Nu kan du blive vaccineret, hvis du er 85 år eller mere

Borgere, der er fyldt 85 år, modtager i disse dage en invitation til vaccination mod COVID-19 fra Sundhedsstyrelsen i enten e-boks eller postkassen. I invitationen står hvordan man kan booke tid via vaccine.dk. Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at man får booket en tid hurtigst muligt efter, man har modtaget brevet.

Det kan forekomme, at der ikke er nogen ledige tider, når man forsøger at booke tid til vaccination. Det skyldes, at antallet af vaccinationstider afhænger af, hvor mange vacciner der er til rådighed. Hvis der ikke er nogen ledige tider, bedes man prøve igen lidt senere.

Borgere, som ikke har NemID kan bestille en tid telefonisk hos Region Syddanmark på 99 44 07 17, tast 1. Læs mere på vacciner.dk.

Hjælp dine pårørende
Det er ikke alle borgere, der har lige nemt ved at navigere i den digitale verden. Derfor opfordrer Assens Kommune pårørende til at hjælpe med at holde øje med brevet fra Sundhedsstyrelsen og med at booke tid.

Som udgangspunkt skal borgerne selv stå for at transportere sig til vaccine-stedet, ved egen hjælp eller ved hjælp fra pårørende. Familie, venner, naboer eller bekendte opfordres til at hjælpe dem, der må have behov for det.

Borgere, som har varigt nedsat funktionsevne, og som ikke har andre muligheder for transport til et vaccinationssted, kan ringe til Assens Kommune hverdage mellem kl. 10 og 15 på tlf. 4022 4873.

Hvis kommunen bevilger transport til et vaccinationscenter, står kommunen også for at booke tid til vaccination.

Kontaktperson:
Signe Plats, leder i Myndighed Social og Sundhed
Telefon: 6474 7169, Mobil 2490 2113

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.