Netto tilfreds med Aarup-start

Netto debuterede i Aarup den 11. oktober, og butiksleder Kamilla Nielsen er fint tilfreds med de første uger. ”Det går særligt fint med grønt i den meget lyse afdeling – og desuden med spotvarerne”, siger hun til mediet aarup.dk. På spotvarerne er der udskiftning hver uge, og i grøntafdelingen er folk særligt tilfredse med de økologiske produkter.

De økologiske varer favner bredt, der er fx hakket oksekød, øko-medister og pålæg af mærket ØGO. Desuden er der megen økologi inden for æbler, kartofler, salat – ja faktisk alt, siger Kamilla. Og hvis folk har problemer med allergi, så kig efter de økologiske varer, siger butikslederen.

Andet:
Det er vigtigt, at kunderne kan lide atmosfæren, og her i starten er ledelsen for koncernen tilfreds med omsætningen. Der skal være absolut rent og pænt, og personalet skal være hjælpsomme og imødekommende.

Netto skjuler nu tobakken, men det kan købes, og ejerne har intet imod, at salget af tobak falder.

Beliggenhed? Den er helt perfekt, siger Kamilla. Der er to udkørsler, som begge er meget synlige, og det hele er meget overskueligt.

Personale:
Der er i alt 23 ansatte, heraf tre på fuld tid og nogle med typisk 20 – 30 timer. Desuden er der store skoleelever og én lærling.

Kontakt:
Netto, Søndergade 1, 5560 Aarup
Butiksleder: Kamilla Nielsen, souschef Jeanette Jørgensen.
Tlf. 87787811 (hovedkontor)
Web: www.netto.dk

Åbningstider: 7 – 22

Skrevet af H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.