Mette Folmer og Søren Madsen udstiller i Galleriet i oktober

Fernisering torsdag d. 13. oktober kl. 17 til 18.

Glaskunstner Mette Folmer siger: ”Glasset har sine helt egne veje, som jeg har mine – og selv efter 20 år står jeg stadig lige forventningsfuld foran den uåbnede brændingsovn; spændt på, hvor vi denne gang er endt sammen”.

Mette Folmer bor midt i den smukke og dramatiske østmønske natur tæt ved Møns Klint – og som klinten er hendes glasskulpturers udtryk både rustikt og robust, stærkt og levende. Naturen er ikke kun til stede i udtrykket, men også helt konkret i værkerne: Klintens kridt og strandens kugleflint, tang og fiskeben kontrasterer det både kantede og fløjlsbløde glas i hendes skulpturelle glaskompositioner.

Søren Madsen arbejder med såvel fotografi som maleri. To genrer, der i Sørens tilfælde supplerer hinanden på forbilledlig vis. Hvor fotografierne viser storladne landskaber, tolker malerierne de samme landskaber på en mere ekspressiv måde med fejende penselstrøg og dramatiske farvevirkninger. Hele den kompositoriske kontrol vendes med andre ord på hovedet i de vildsomme malerier.

Udstillingen kan ses indtil lørdag d. 29. oktober, i bibliotekets åbningstid. Kulturhuset Industrien, Bredgade 73, Aarup.

Gratis adgang. Alle er velkomne.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.