MENY med 1254 økologiske varenumre

Meny i Bredgade, Aarup, har i alt hele 1254 økologiske varenumre.

Disse økologiske muligheder for kunderne findes inden for alle typer af grøntsager, æg, mælkeprodukter, kødprodukter og især pålægsvarer.

Desuden findes de økologiske varenumre inden for vin, vaskepulver, øl, juice, børnemad, slik, chokolade, kager, kaffe, brød, mel, gryn, og te. Der er simpelthen ingen varegrupper uden et økologisk alternativ.

I delikatesseafdelingen kan man altid spørge fagfolkene i delikatesseafdelingen og få den helt præcise rådgivning om allergener i maden.

Affaldshåndtering
Al plast og pap bliver afhentet til videre forarbejdning, og alt organisk affald går videre til et biogasanlæg ved Hedensted. Meny vil sikre den bedst mulige og mest ansvarlige håndtering af hensyn til miljøet.

Juleinitiativer

Der er kommet en e-handelsside, hvor man kan bestille julefrokost eller en nytårsmenu. Generelt sælges der mange platter og julefrokoster op til jul, men bestil helst 2-3 dage i forvejen.

Røgning
Meny i Aarup røger også selv – det gælder bl.a. kyllinger, spegepølser, løgpølser, hamburgerryg og meget andet. Kunderne kan bare forhøre sig.

Blomster
Butikken har op mod jul alt i pyntegrønt, buketter, juledekorationer og meget andet.

Hvis det drejer sig om blomster eller kranse til begravelser, så er der gratis udbringning til kirkerne i 5560 Aarup og desuden til Ørsted, Vissenbjerg og Gelsted. De faglærte blomsterbindere i butikken sørger for kvaliteten.

Lokale leverandører
Ejeren Mette Krag opfordrer kunderne til at spørge i butikken, hvad man har af lokale varer, det kan fx være gran, æbler og honning.

Kontakt
Tlf. 64431259
Mail:
Web: www.meny.dk

Se også annoncen på www.aarup.dk

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.