MB-Lak på Snedkervænget

MB-Lak ejes og drives af Mike Andersen, der købte ejendommen på Snedkervænget 7, 5560 Aarup, i 2017, men drev virksomheden på adressen fra december 2015.

Han har p.t. 6 mand i arbejde, og noget af arbejdet foregår på stedet, mens andet foregår ude hos kunderne, fx store mejetærskere. På stedet har han to sprøjtehaller, en på 12 X 20 meter og en på 10 X 4 meter. For at få lakken i den helt rigtige farve har firmaet et helt moderne farvetoningsanlæg – det kan selvfølgelig også bruges ved lakering af biler.

Typiske opgaver
De typiske opgaver er fx sandblæsning og lakering af alt, bl.a. gravemaskiner, containere, lastbiler, personbiler, traktorer, vogne, landbrugsredskaber, ja alt inden for metalområdet – der er ingen begrænsninger. Derfor er kunderne fx landmænd, entreprenører, stålvirksomheder og større og frem mindre industriforetagender.

Ejeren Mike mener, at han pga. sin beliggenhed ”lidt ude på landet” er ret konkurrencedygtig. Man kan komme og få et tilbud, men han arbejder også på timeløn + materialer. Mike fremhæver i øvrigt, at man også inden for dette fag bør være grundig – ellers kommer kunden ikke igen.

En lidt anden type af opgave er sandblæsning af huse, inden de skal vandskures, og det er et hit lige nu.

Mangel på faglærte
Firmaet har i øvrigt også en lærling, og han kører helt fra Skjern hver dag og regner med at blive i firmaet, når han har sit svendebrev. I øvrigt er der også mangel på faglært arbejdskraft – også inden for dette håndværksfag.

Kontakt
Mb-Lak, Snedkervænget 7, 5560 Aarup.
Tlf. 60705681
Mail: eller
Web: www.MB-lakaps.dk

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.