Markussen Sport med mere plads og nye varer

img_0843Markussen Sport ejes af John Hansen og Martin Nielsen, og ejerne nyder den ekstra plads (+33%) efter flytningen til Bredgade 38. Det betyder bl.a., at varerne er blevet langt mere synlige, og at kunder og ekspedienter er tilfredse og har mere albuerum.

Nye varer
Blandt de nye varer efter flytningen fremhæver Martin Nielsen især de mange nye sko til indendørs brug og til fritid. Desuden er der også mange nye vinterjakker til næsten alle – fra 3 år og op til store voksne.

img_0841Ellers er alle de allerede kendte varer stadig til stede i den kendte og velrenommerede butik, men der vil med den øgede plads efterhånden komme endnu flere nyheder på hylderne. Men husk: ”Aarup blev ikke bygget på én dag”!

Gaveideer
Mange kender sikkert situationen: Man skal til fødselsdag eller andet, og man skal have en gave med. Men hvad i alverden skal det være? Ifølge Martin fra Markussen Sport behøver man slet ikke at have disse sjælekvaler – man går bare ind og spørger hos ham eller i en anden butik i byen – og ideerne kommer myldrende – der skal nok være noget.

Kontakt
Tlf. 64431012
www.markussensport.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.