Lysestøbning hos Corra Design i Orte

Bjarne Pedersen (f. 1967) og Sussane Pedersen (f. 1969) driver en fritidsvirksomhed på adressen Degnegyden 3, Orte, 5560 Aarup. De sælger nemlig stearinlys i mange varianter, og man kan også selv komme på besøg og støbe sine egne lys.

Hovederhverv
Bjarne var oprindelig drivhusgartner, men han læste senere til udviklingsingeniør og tog eksamen som 41årig. Han er i dag selvstændig konsulent, men arbejder mest for et firma i Esbjerg, et firma, der sælger maskiner til gartnerier. Sussane er farmakonom og arbejder på et apotek i Assens.

Fritidsfirmaet
Tilsammen har parret en ”Nebengeschäft”, og det er lysestøbning, en metier, Bjarne og familien lærte at kende i Vestjylland. Det vakte interessen, der nu har ført til eget firma på 4. år.

Firmaet vil især gerne have folk, bl.a. familier med børn, til at komme og hygge sig med at støbe deres egne lys ude på firmaadressen i Ortes udkant. Men der er også et bredt udvalg af færdigstøbte lys, fx kalenderlys og kuglerunde lys med sjove ansigter, lys til barnedåb og konfirmationer osv.

Efter besøget betaler man kun for de lys, som man tager med hjem – ikke for hygge og rådgivning. Der kan dog også købes kaffe og kage m.v.

Kontakt
Corra Design, Degnegyden 3, Orte, 5560 Aarup
Tlf. 22328101
Mail:
Åbningstider kan ses på www.corra.dk eller facebook: www.facebook.com/Corra.dk

Vær bl.a. opmærksom på aktiviteter for børn i efterårsferien, dvs. uge 42.

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.