Lokalrådet kæmper for fortsat vækst i Aarup

Aarup Lokalråd er særdeles tilfreds med den gode vækst i byen, idet Aarup er den by på Fyn, der har størst vækst – med + 15% gennem de sidse 10 år, således at indbyggertallet nu er oppe på 3.449 pr. 1. jan. 2017.

Men der skal ikke hviles på laurbærrene, mener rådet, vækstprocenten på 2% pro anno skal fastholdes, og det skal bl.a. ske ved to større projekter med en del nye lejeboliger i hver sin ende af byen, bl.a. for at de ældre, som gerne vil blive boende i byen, når parcelhuset bliver for stort, får en relevant mulighed. Men der skal også være noget for familier, der ikke lige er klar til parcelhuset.

Derfor opfordrer lokalrådet byrådet til at afsætte penge til det stærkt påkrævede lejlighedsbyggeri allerede fra 2018.

Men byen skal også have mindst 50 byggegrunde til rådighed hele tiden – og gerne til den kendte og meget konkurrencedygtige pris, så ”alle” kan være med i byens optur.

Formanden Kjeld Alsholm glæder sig over de 25.000 kr., som kommunen har bevilget, og de vil blive brugt til en fortsat indsats for den omtalte vækst.

Tidligere har det også flere gange været fremhævet, at man fra Aarup kan nå hele 413.500 arbejdspladser på under én time – det er også en tilskyndelse til at bosætte sig i byen med de mange forretninger, den flotte natur lige uden for døren, de mange foreninger osv. – og kort afstand til Odense og trekantområdet.

Læs mere om lokalrådets arbejde ved at klikke på rubrikken lokalråd eller følg med på rådets facebookside @FlytTilAarup. Man kan også læse hele nyhedsbrevet ved at klikke her.

H.W.

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.