Lokalråd vil have sat skub i undersøgelse om tilflyttere

Af Peter Lundblad – Folkebladet i Assens Kommune

Aarup Lokalråd har i øjeblikket fuld gang i en undersøgelse, der skal klarlægge, hvorfor tilflyttere egentlig vælger Aarup, som den by og det område, de gerne vil flytte til. Men de savner at få adgang til oplysninger om, hvem der i forvejen havde bopæl i Assens Kommune, men nu er flyttet til Aarup.

”Vi modtager tilflytter-oplysningerne fra Assens Kommune, men kan ikke få oplysninger, hvis der er tale om flytninger indenfor kommunegrænsen. Det er et problem for os i Lokalrådet, for vi er naturligvis også interesserede i at byde en familie fra Haarby eller Assens velkommen i Aarup,” siger formanden for Aarup Lokalråd, Kjeld Alsholm, der dog samtidig understreger, at samarbejdet med Assens Kommune ellers går smertefrit.

Hvorfor valgte du Aarup?
I undersøgelsen, der består af et spørgeskema, kan nye borgere i Aarup svare på en række spørgsmål om, hvorfor de valgte Aarup, og det har mange allerede gjort.
”Men vi vil gerne have endnu flere besvarelser, end vi har i øjeblikket, så vi har et bedre grundlag for at fortsætte arbejdet med kampagnen ”Flyt til Aarup,” siger  formanden for Aarup Lokalråd, Kjeld Alsholm.
I undersøgelsen skal tilflyttere svare på spørgsmål som: Hvor stor afstanden var fra deres tidligere bolig til den nuværende, hvor de er flyttet fra, hvad der var vigtigst for valget af Aarup – og meget andet.
I alt er der over 50 spørgsmål i undersøgelsen, og spørgeskemaet er en del af den velkomstpakke, som alle tilflyttere modtager, når de flytter til Aarup. Gavepakken består af en brochure om området, et gavekort til byens butikker, samt fribilletter til biografen i Aarup.

Lokalrådet opfordrer de nye borgere, der er flyttet til Aarup inden for de sidste 3 år, om at deltage i spørgeskemaundersøgelsen.

Følg dette link: https://goo.gl/forms/rtJMn1x58bi8bWP13  og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 2 billetter til en valgfri koncert på Kulturhuset Industrien.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.