Lokalopgør om magten i ”Røverskoven” og hjemmekamp mod Marstal

Aarup BK og SSV Højfyn mødes onsdag den 11. september kl. 18.00 på Albani Arena i Vissenbjerg, og det er et lokalopgør i Fynsserien.

I gamle dage – for 200-300 år siden – gik Røverskoven fra Odense Vest og helt til Gelsted Skole, og centrum i skoven lå i Vissenbjerg, hvor det kunne være farligt at komme forbi.

I nutiden er det på ingen måde farligt at passere Vissenbjerg, men det kan det dog godt blive for Aarups fodboldspillere, hvis de ligesom i udekampene mod B 1909 (0-8) og B 1913 (1-8) hver gang lukker 8 mål ind i egen ruse og stort ikke selv viser noget af den træfsikkerhed, som Skydebjerg/Aarup-borgeren Palnatoke viste som lokalt forbillede omkring år 950, da han ramte Harald Blåtand i bagdelen med sin bue og pil.

Inden kampen i Vissenbjerg har Aarup BK 7 points og en målscore på 12-21, mens SSV Højfyn har 3 points og en målscore på 8-9.

Det er dog svært at spå om udfaldet af den kamp, for kan Aarup rejse sig efter at have mødt de 2 gamle storklubber fra Odense og genfinde formen fra de første 2 kampe, eller er holdet præget af de 2 store nederlag?

Eller kan SSV Højfyn rejse sig efter kun 3 points i 5 kampe, hvis de får hjemmepublikum med sig, hvor hvem vil bøje sig for naboen?

Og hvilken spiller vil ikke give alt i et lokalopgør, hvor fodboldherredømmet i ”Røverskoven” står på spil?

Og da det nu er et lokalopgør, så får Aarup BK nok også en del tilskuere med som opbakning.

Lad bare disse lokalopgør blive en folkefest med solid opbakning til begge hold.

Hjemmekamp mod Marstal 8. september kl. 14
Inden lokalopgøret mod SSV Højfyn er der hjemmekamp søndag den 8. september kl. 14 mod Marstal Rise, der efter 5 kampe var nr. 2 med 9 points og en målscore på 9-12.

I det opgør må Aarup BK prøve at lukke af i forsvaret og se at få gang i angrebet, og mon ikke alle sejl bliver sat til for at få ”æresoprejsning” efter 2 store nederlag?

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.