Lokalnyt i Folkebladet 48/20

Lions med velgørenhed
Lions i Aarup og Vissenbjerg opfordrer folk i Aarup og Vissenbjerg til at købe lidt mere ind ved Fakta den 5. dec. – og så give det til Lions, der så deler det ud til værdigt trængende – læs mere side 2.

Jul i Aarup
De handlende blænder virkelig op for julen – men uden julemand, desværre. Han vil ikke risikere at få corona, oplyser formand Peter Brogaard, der har kontakt med ham.

Men har er også gammel og træt, for ifølge julemandslegenden var biskop i byen Myra i Lilleasien allerede i år 300 e.v.t.

Julemærkemarchen gennemføres, læs hvordan på side 8 – og læs også om, hvad pengene bruges til, side 8 – og på Aarup.dk

Kunst i Galleriet:
Kunstforeningen Galleriet viser ”stort og småt” i december – begyndende med lang og udstrakt fernisering 3. dec. kl. 14 – 19. Se mere side 15.

Befolkningsforskydninger i 5560 Aarup
Læs om aktuelle og historiske befolkningsforhold i den hedengangne Aarup Kommune – og find fx ud af om Kerte eller Aarup havde flest indbyggere i 1950? Se side 25.

Aarup Bio viser i de kommende dage filmen ”Falling” – dog ikke fredag og lørdag – se mere side 24.

Musik på Industrien:
Jazz på dansk m. Signe Juhl kan opleves lørdag den 28. nov. kl. 20.

Bjarne Petersen nomineret
Bjarne Petersen er kendt for sin store indsats som leder og træner i Aarup Håndboldklub, så han er helt fortjent blevet nomineret til prisen som ”Håndboldens Hverdagshelt”. Se mere side 27.

Kirketider ses som sædvanlig på side 4.

Andet fra 5560 Aarup:
Biblioteket viser science fiction-film 8. dec. (s. 15), jul på Vibevej (s. 14), Små Krudtugler lukker (s. 14), foredrag om Grønland berammet til 2. dec. aflyses (s. 14), Kerte aflyser juletræsfest (s. 20).

Læs også om flg.:
Jul på Helnæs, opladning af elbiler, salg af boliger, sport og hobby i Vissenbjerg, julegavetilbud i Black Week-ugen, Syngedrengene og meget andet, vandpolo i Tommerup.

Kontakt til Folkebladet:
Tlf. 64431178, mail , læs også avisen på nettet: www.folkebladet.net

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.