Lokalnyt i Folkebladet 33/19

Sogneudflugt
Aarup og Rørup sogne tager på sognetur til Fåborg, og det sker lige efter gudstjenesten søndag den 8. september. Se mere i Folkebladet side 4.

Kirketider
Kirketiderne for postnummer 5560 ses som sædvanlig på side 4 i Folkebladet.

Ny håndboldtræner
Simon Skøtt tiltræder som ny håndboldtræner for Aarups Fynsseriehold i herrehåndhåndbold. Se mere i Folkebladet side 16.

Footloose med perfekt start
Footloose fik en meget vellykket start ved forpremieren på Frøbjerg onsdag den 7. august. Forestillingen kører hver dag til og med den 23. august. Køb billet på www.frobjerg.dk – og læs mere i Folkebladet side 26.

Husk også, at ”Midt om Natten” opføres i 2020 – du kan købe billet allerede fra september i år.

Pas på skolebørnene i trafikken
Rådet for Sikker Trafik og Trygfonden vil i de kommende uger være til stede med kampagnen ”Børn på vej” på landets skoleveje. Se mere på side 30.

Aarup Bio
Aarup Bio viser i fra den kommende torsdag til og med onsdag filmen ”Hobbs and Shaw”. Se mere side 34 eller på www.aarupbio.dk

Erholm Gods og herregårdenes dag
Søndag den 18. august er der mulighed for at komme på rundvisning i Erholms park. Det er godsejer Jan Cederfeld, der er guide. Der er rundvisning hver hele time mellem kl. 10 og 16. Se mere i Folkebladet side 35.

Læs også om følgende:
Røverfesten i Vissenbjerg, Helnæs med vikingetid og middelaldermusik, Gelsted Marked, med Folkebladet på Frøbjerg, bilnyheder, Musik på Industrien og meget andet.

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64431178, mail , læs også avisen på nettet: www.folkebladet.net

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.