Lokalnyt i Folkebladet 24/20

Tilgang til Aarup Håndbold BK
Den lokale håndboldklub får nu tilgang af Henrik Andreassen, der har divisionserfaring – læs mere side 2

Kirketiderne ses som sædvanligt på side 4

Aarups butikker
Butikkerne i Aarup takker for opbakningen under corona-krisen, og det gøres med ved at sælge gavekort med 20% rabat, så man kun betaler 400 kr. for et gavekort med pålydende 500 kr. Læs mere side 9

Totalbanken årets virksomhed
Den lokale bank er af EY og Finans Watch blevet kåret til årets bank inden for mindre banker. Årsagen er god fremgang på flere parametre – læs mere side 10.

Årsskrift fra lokalarkivet
Det traditionelle årsskrift er nu udkommet med 36 sider, og det koster 35 kr. – dog gratis for medlemmer. Det rummer bl.a. barndomserindringer fra Inger Johansen, fortælling om den lokale modstandsbevægelse, artikel om Folkebladet og meget andet – læs mere side 10.

På vej: Fire nye lejligheder på Rosenvænget 19
Det tidligere bindingsværkshus er nu revet ned, og det giver plads til 4 nye lejligheder, der bygges af Byggefirma Vestfyn, der drives af brødrene Johnny og Stig Nielsen. Hver lejlighed får 95 m2 og vil indeholde 3 værelser, stue/alrum, køkken og bad – læs mere og se tegningerne side 14.

Industriens Foredragsforening
Foreningen har første foredrag i efterårsperioden den 2. september – om Chr. den 2. Andre foredrag bliver om Grønland, Indien og Tove Ditlevsen. Bestyrelsen drøfter dog ”verdenssituationen” til august, hvor der også udsendes nyhedsbrev. Læs mere side 21.

Læs også om flg.:
Corona-støtte fra Fonden for Fynske Bank, bedre udnyttelse af kommunale bygninger, ”Tour de Four” på tur igen, bilnyheder og ulykkestal, kolonien på Torø/Thorø, Toldstrups hus, Sulelængen, golf i Barløse og meget andet.

Kontakt til Folkebladet:
Tlf. 64431178, mail , læs også avisen på nettet: www.folkebladet.net

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.