Lokalnyt i Folkebladet 23/20

Boliger over for Industrien
Meget tyder nu på, at skema B vedrørende de 24 boliger kommer på byrådets møde i juni, og så kan projektet tilsyneladende snart sættes i gang, læs mere side 2.

Gudstjenester med afstand
Kirkerne i Skydebjerg, Orte og Kerte holder nu åbent igen – dog med afstand. Læs mere side 5.

Aarup Bio
Biografen åbner først den 3. august – læs mere om hvorfor – på side 5

Aksel 60 år
Aksel Jørgensen bliver 60 år og fortæller om cykelsport, vinforretning og isenkram – læs det hele på siderne 8 og 9.

Kunst i Galleriet
Den lokale kunstforening hungrer efter at komme i arbejdstøjet, og nu kan den præsentere værker af Betty Nielsen og Randi Platz. Ferniseringen varer fra kl. 13 og 5 timer frem, for der må kun være max 10 personer i rummet ad gangen. Læs mere side 15.

Erholm Fødevaremarked
Butikken, der har åbent hver lørdag kl. 10 – 13, sælger nu også te fra firmaet ”Vild Med Te”, der drives udelukkende af fleksjobbere. Et besøg på Erholm Fødevaremarked kan i øvrigt som altid kombineres med en gåtur i parken. Læs mere på www.erholm.dk

Aarup Bibliotek
Avislæsning er nu igen mulig på Aarup Bibliotek – der er dog restriktioner vedrørende opholdet – læs dem i Folkebladet side 27.

Læs også om følgende:
Borgerservice (Aarup v. MENY i lige uger kl. 12.30 – 14.30) og rådhuset er igen åbent med tidsbestilling, Museum Vestfyn åbner 10. juni, Ældresagen Højfyn med gå- og cykelture, Hørvævsmuseet genåbner, nyt lystfiskercenter på vej, Grundlovsdag med friluftsmøder, seniorcyklister og sikkerhed, Vestfyns Teater med billetsalg igen – og meget andet.

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64432087, mail: , læs også avisen på nettet: www.folkebladet.net

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.