Lokalnyt i Folkebladet 16/20

Kop & Kande, Aarup
Alexander Jørgensen fra Kop og Kande i Aarup har oplevet uger med omsætning både over og under niveau i den sidste måned, men der sælges især flere hårklippere, kulsyrepatroner og kaffemaskiner lige p.t.

Desuden er forretningen begyndt at bringe varer ud i en radius af 20 km. fra Aarup – læs mere side 5.

Pressehistorie
I dag bringes 1. kapitel af i alt 4 om vestfynsk pressehistorie. Med udgangspunkt i historien om Middelfart Venstreblad fortælles der i dag bl.a. om medier i Aarup – læs mere side 4.

Cykelsmeden i Aarup
Cykelsmed Claus Grønquist i Aarup klager ikke, for han har oplevet højere omsætning i marts 2020 end i året før – trods coronaen. For man kan sagtens køre ud i naturen og nyde den nære natur. Og så fremhæver han den daglige lukketid, som er 17.30. Så kan mange nå at komme ind lige efter arbejde – læs mere side 7.

Frandsens barske historier
Journalist Henning Frandsen fortsætter i denne uge sine barske historier – i dag drejer det sig om brændevin, besynderlige ægteskaber og retssager – læs mere side 8.

Aarup Bibliotek
Bibliotekerne i Assens Kommune har godt nok lukker dørene, men man kan stadig låne e-bøger, netlydbøger og se film på filmstriben – gå bare ind på bibliotekets hjemmeside under netbiblioteket. Børn og unge kan også få adgang i lukkeperioden. Læs mere side 19.

Læs også om flg.:
Velas (tidligere Centrovice) i Vissenbjerg tjener gode penge, bæredygtigt køkken, høj fart er uacceptabel – for de fleste, mange opfordringer til at handle lokalt osv.

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64431178, mail – læs også avisen på nettet: www.folkebladet.net

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.