Lokalnyt i Folkebladet 15/19

Tækkelærling fik guld
Tækkelærling Michael Rønning Bonde vandt guld ved DM i skills i Næstved – han er til daglig ansat i Højfyns Tække- og Isoleringsservice, Gelstedvej 36, Rørup – se mere i Folkebladet side 3.

Fællesspisning i Skydebjerg Gl. Skole
Folkebevægelsen mod Ensomhed og tre andre foreninger arrangerer fællesspisning i Skydebjerg fredag den 26./4. kl. 18. Pris for to retter + kaffe er 50 kr. Læs mere i Folkebladet s. 2

Aarup Lokalråd
Peter Poulsen fortsætter som formand – se mere om rådet i Folkebladet s. 5.

Ny mand i Totalbanken
Michael Hansen, cand. merc. aud./matematiker, er ansat i Totalbanken pr. 1. marts

Nyt servicecenter ved Gribsvad-rundkørsel
Et nyt stort servicecenter med restauranter er på vej ved Industrivej/den nye rundkørsel i Gribsvad. Der skal dog først ændres i lokalplanen. Se mere i Folkebladet s. 6

Ny formand i Totalbanken
Claus Andresen Moltrup, Langeskov, er ny formand i Totalbanken. Den afgående formand, Poul Fischer, kunne glæde sig over en bank i fremgang, idet overskuddet i 2018 var vokset til 43 mio. Læs mere om banken og de andre i bestyrelsen – kig i Folkebladet s. 14.

Flere nye boliger til Aarup
Der er 14 nye boliger på vej ved på Dragebakken – de skal dog være lidt forskellige i størrelse. Desuden vil grunde til 39 huse blive klargjort lige øst for Solbakken, og samtidig han kommunen støttet et kommende boligbyggeri ved Sanggaards Plads med 3,1 mio. kr. Folkebladet side 23.

Aarup Bio
Aarup bio viser i den kommende uge filmen ”Dronningen” – se mere i Folkebladet side 38 eller på www.aarupbio.dk

Læs også om flg.: Affaldsindsamling i Gelsted, lærlingenetværk og skolehave i Assens, konfirmationen i 1737, konfirmationer i lokalområdet s. 20-21, konfirmander i Kerte, regnvand i husholdningen, robotplæneklippere, delebiler, Lindhardt Auto/Klokholm med nye åbningstider, Vestfyns Teater med nyt program for 2019/2020.

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64431178, mail – læs også bladet på nettet www.folkebladet.net

H.W./Aarup.dk

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.