Lokalnyt i Folkebladet 12/18

Folkebladet er nu flyttet til adressen Bredgade 91, 2. sal t.h., 5560 Aarup (I Totalbankens bygning). Ugeavisen kan fortsat kontaktes på tlf. 64431178 og mail

Borgerservice i Assens Kommune er blevet en succes, og der er stor søgning. Den har eksisteret i knap 15 måneder og holder fortsat i MENY’s gård i lige uger kl. 12.30 – 14.30.

En række af Aarups meget aktive forretninger, Shape Intercoiffure, Fangels, Butik Mi’chel, Lizette, NO. 16, og Din Tøjmand giver mulighed for at vinde en total make over i samarbejde med Folkebladet. Se, hvad det er i Folkebladet nu og i næste uge.

Kulturelt Samråd – Musik på Industrien har holdt generalforsamling, og det betød bl.a. et nyt navn, så foreningen nu kun hedder Musik på Industrien. Henry Petersen er fortsat formand, mens Winnie Damgaard er både næstformand og kasserer.

Det lokale cykelhold, Tour de Four, der tænker mere på velgørenhed end på internationale toppræstationer, åbner nu for bredere opbakning. Se mere i Folkebladet side 17.

Aarup Bio viser i denne uge bl.a. ”Så længe jeg lever” torsdag kl. 10 og desuden lørdag og søndag aften. Søndag kl. 15.30 vises filmen ”Gensynet”. Holy Bean serverer kaffe fra kl. 14.45.

Industriens Foredragsforening holder generalforsamling på Industrien onsdag den 21./3. kl. 18.00. Fra kl. 19.00 fortæller antropolog Mette Kvist Jørgensen om ”indianske” folk i regnskoven. Mette er i øvrigt datter af Anker Jørgensen, tidl. statsminister.

Læs også om kirketiderne den 25. marts, Christina Hembo på besøg i Aarup, en hel del generalforsamlinger, Thorø og dens tre kolonier, bilnyheder og meget andet.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.