Lokalnyt i Folkebladet 10/18

Aarup lokalhistoriske Arkiv og Forening holder generalforsamling den 12./3. kl. 19.30 og udgiver ved samme lejlighed bogen om Mølleknappe, der er skrevet af Vivian Hvenegaard.

Mobil Borgerservice holder i MENYs gård onsdag den 7. marts kl. 12.30 – 14.30.

Hele 418 deltagere var med i Lions banko i Aaruphallen. Overskuddet går til humanitære opgaver.

Totalbanken har offentliggjort årsrapporten for 2017, og den er meget positiv. Der har været en basisindtjening på godt 49 mio., og der er kommet flere nye medarbejdere og i gennemsnit ca. 6 nye kunder hver dag. Samtidig giver den generelle samfundsudvikling og de forbedrede forhold for landbruget grund til øget optimisme.

Aarup Bio viser i uge 10 filmen ”All the money in the world”. Fredag den 23./3. er der John Mogensen-aften med start fra kl. 17.30. Biografen viser Ole Bornedals film om sangeren. Se mere på www.aarupbio.dk

Giv canceren baghjul”. Lørdag den 24./3. kan man hjælpe Børnecancer-fonden og Rynkeby med at samle penge ind til kræftramte børn. Der sker ved Ørsbjerg Skovvej 21, Aarup, og med start fra kl. 10. Dan Cool i Kerte er blandt arrangørerne. Se mere i Folkebladet.

Læs også om Assens Kommunes tilbud ved diabetes og ved hjertesygdomme, om grøntsagsbøffer, madlavning på Aarupskolen, motorsport og ønsket om flere medlemmer, Vestfyns Teater med børnevenlig forestilling i Assens og meget mere.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.