Leos Gardinservice, Fangels og Schreiners Bøger og papir – Aarup

Leos Gardinservice

Hos Leo's facade på Bredgade. Hos Leo har åbent hver torsdag eller efter aftale.

Hos Leo’s facade på Bredgade. Hos Leo har åbent hver torsdag eller efter aftale.

Leo Knudsen driver Leos Gardinservice i Aarup. Han mener, at det går lidt frem, men folk må gerne bruge flere penge og tro mere på fremtiden.
Der er dog mere optimisme at spore i folks tanker, og økonomi og vækst er jo ogsået spørgsmål om psykologi.
Vi skal dog også stå sammen som by og støtte de lokale handlende, hvis vi vil bevare dem. Byen har alle forudsætninger pga. beliggenheden ved de store trafiklinjer.

 

En af mange julegave ideer hos Schreiners Bøger og papir – Aarup

En af mange julegave ideer hos Schreiners Bøger og papir – Aarup

Schreiners Bøger og papir – Aarup

Aarup.dk har også været på besøg i Schreiners Bøger og papir, hvor vi talte med Lisa og Pernille. De ser ikke noget opsving lige nu – måske en svagt vigende tendens.
Der er rimelig opbakning fra befolkningen, men de to ekspedienter ser gerne lidt mere hverdagshandel. Salget til private er lidt bedre end til virksomheder, men kommunen kunne godt støtte de lokale virksomheder bedre. Aarup Boghandel sælger til nogle skoler, men det ville hjælpe, hvis Aarupskolen købte skolebøger lokalt.
I følge Lisa og Pernille skulle Aarup ellers have et stort potentiale pga. de billige og attraktive grunde, naturen og de gode trafikforbindelser.

 

Peter Brogaard ved Fangels udstilling af STORY by Kranz & Ziegler

Peter Brogaard ved Fangels udstilling af STORY by Kranz & Ziegler

Fangels v/Peter Brogaard
Urmager, optiker, guld-og sølvsmed
Fangels efterfølger

Peter Brogaard er ret optimistik. Han ser en positiv omsætningsstigning – især det sidste halve år han været godt – helt svarende til oplysningerne fra Nationalbanken. Borgerne må huske, at huspriserne svarer til antallet af specialforretninger i en by. Det er et stort plus med de mange nye huse – det giver flere indbyggere og mere vækst.
På spørgsmålet om, hvorfor aarup klarer sig bedre end andre byer i området svarer han: Der er kort vej til alt, der er gode trafiklinjer, og så har vi “verdens bedste hverdagsby”. Og naturen giver også optimisme: Åen, bakkerne, skovene, vandrestierne og meget mere.
Der er al mulig grund til at bosætte sig her.

Interview ved H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.