Kunstudstilling i Galleriet i marts

Tingene går ikke altid, som man forventer, når man planlægger udstillinger, for sygdom kan stikke en kæp i hjulet og lave planerne om. Sådan gik det for Galleriets marts planer, som gik ud på at holde udstilling med maleren Marie Drewes og skulptøren Ulrike Rasmussen. Marie Drewes har meldt fra, og bliver erstattet af Anni Benjaminsen og Ingeborg Bendixen.

Der er fernisering torsdag den 3. marts klokken 17-18 i Galleriet på Kulturhuset Industrien, Bredgade 73 Aarup. Alle er velkomne. Udstillingen kan ses til og med fredag den 1. april i bibliotekets åbningstid.

Ulrike Rasmussen kommer fra Augustenborg og arbejder med ler, gips, bronze, fiberbeton og stål. Hun har i tidens løb uddannet sig flittigt på kortere og længere skulptur kurser her og i udlandet, hvor hun også har mange udstillinger bag sig.

Anni Benjaminsen og Ingeborg Bendixen er begge to bosat i Aarup og har tidligere udstillet i Galleriet. Begge finder inspiration i naturen og maler med akryl, men her holder ligheden vist op, for resultaterne er meget forskellige. Anni Benjaminsen bevæger sig mere og mere bort fra de faste former, mens Ingeborg Bendixen gengiver motiverne genkendeligt.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.