Krudt i klubhuset

Aarup BK Fodbold sælger i 2019 fyrværkeri for 6. år i træk og for 4. år er det Jonatan Bøllingtoft og Rasmus Nielsen der står for fyrværkerisalget. Bemandingen er spillere fra senior holdene, der står der frivilligt for at støtte klubben og fordi det er hyggeligt. En fast tradition er, at sælgere og folk fra klubben plejer at fejre nytåret med et glas champagne, når salget lukker d. 31/12.

Rasmus fortæller, at der i de seneste år har været god opbakning fra lokalsamfundet, og de håber folk vil blive ved at bakke om fyrværkerisalget, og dermed støtte foreningslivet i byen.

Jonatan siger
“Vi har efter et par første år med svingende resultater, endelig fundet frem til et koncept der holder og samtidig med fyrværkeri af højeste kvalitet. Det gør at alle timerne på forberedelse, marketing og salg er det hele værd! Vi er der 100% i klubbens tjeneste og forsøger at møde alle de folk der er så rare at købe deres fyrværkeri hos os med et stort smil og en hjælpende hånd.”

Pengene fra salget går direkte til Aarup BK Fodbold, hvor de blandt bruges til bolde, kegler, klubdag, uddannelse til trænere og meget mere.

Sortiment:
Der sælges Nordic serien fra AFAC suppleret op med Japan og Black Label fra AFAC, og derudover har de tyske zink raketter fra Zink Feuerwerk.

Zink raketterne kan man se i nedenstående video:

 

Salgssted og åbningstider
Salget foregår som sædvanlig fra klubhuset på Stadionvej 13, 5560 Aarup. Der vil være åbent

Fredag den 27. Dec. 12 -18
Lørdag den 28. Dec. 12 -18
Søndag den 29. Dec. 12 -18
Mandag den 30. Dec. 10 -19
Tirsdag den 31. Dec. 10 -14

Demoaften den 28. december Kl 17
Den 28. Dec vil der også blive afholdt demoaften ved klubhuset. Her vil man kunne se dele af sortimentet fyret af, så det bliver lettere at beslutte sig til hvad man skal købe.

Flere oplysninger
Du kan følge med på Aarup Boldklubs fyrværkerisalgs facebook side: Facebook siden – Aarup Boldklub fyrværkerisalg hvor der også løbende vil være konkurrencer.

Kontaktoplysninger:
Facebook siden – Aarup Boldklub fyrværkerisalg eller per mail på

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.