Kop & Kande med ny elev

Isenkræmmerforretningen Kop & Kande i Aarup Er ifølge Alexander Jørgensen kommer styrket ud af corona-perioden, men denne periode har også sat mange nye tanker i gang, og det har sat nye procedurer og foranstaltninger i gang.

Ansatte
Der er 5 faste medarbejdere i butikken, af og til 1-2 mere på deltid, og butikken har fortsat det traditionelt gode varesortiment.

Ny elev
Der er nu også ansat en ny elev, for butikken vil gerne tage uddannelsesmæssigt og socialt ansvar. Den nye elev er Maria Pedersen, der bor i Aarup og har haft hele sin opvækst her. En elev skal som minimum have bestået folkeskolens afgangsprøve og have taget handelseksamen. Læretiden derefter er 2 år.

Når eleven er ansat, får vedkommende 13.500 kr. pr måned i det første år og 14.665 kr. pr måned i det andet år. Rimelig løn og ingen studiegæld.

Ko & Kande’s facade på Bredgade

Fagligheden
Hos en isenkræmmer skal man have et betydeligt varekendskab. Det får man både gennem det daglige arbejde i butikken og via handelsfagskolen i Odder, hvor eleven er på ophold i 8 uger i alt. En isenkræmmer skal nemlig kunne råde kunden så godt, at man ikke foretager fejlkøb. Det klarer man ifølge Alexander Jørgensen bedst ved at få varen konkret demonstreret i butikken, inden man køber.

Kontakt:
Bredgade 43, 5560 Aarup
Tlf.: 64431068
Mail:
www.kop-kande.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.