Konfirmanderne synger gospel for 250 kirkegængere

En hel fantastisk Gospel gudstjeneste i Aarup kirke – hvor de kommende konfirmanter sang gospel for hele kirken, godt hjulpet på vej af Rune Herholt.

Søndag den 11. marts er en dag som konfirmanderne årgang 2018 i Aarup sent vil glemme

Dagen startede med at der trillede en bil ind i Aarup med 2 musikere, som har kørt den lange vej fra Aarhus, kun for at tilbringe hele eftermiddagen med at øve sange, med de kommende konfirmander i Aarup, og efterfølgende gudstjeneste i Aarup kirke.

Sang, masser af grin og smil i sognehuset i Bredgade

Der er mødt 58 kommende konfirmander op, alle er super spændte, da de har hørt meget om denne dag fra Rikke præst

Efter de indledende øvelser, og “sang-tests” bliver alle budt på pizza og sodavand – kun for en kort stund, for det er med at komme i gang med at øve – der er jo gudstjeneste kl 16.00 i Aarup kirke

Rune Herholdt har et godt tag på konfirmanderne og der varer ikke længe, før der er et par modige drenge som er friske på lidt dansetrin, og melder sig frivilligt til at danse sammen med Rune i Kirken.

Efter et par gode sange, syntes Rune at det kan være en god ide at tage et par piger til at synge solo – der er en lille grupe piger som “tager” denne opgave. – og jeg kan allerede nu fortælle at de gør det fantastisk.

Nu runder klokken 15.00 og alle har øvet sangene. Der er højt humør, grin og fnis – men nu går alvoren snart op for de unge mennesker. De skal nu op i kirken og finjustere deres sange inden gudstjensten.

Krikerummet syder

Klokken runder 16.00 og der er 250 fremmødte i kirken – hele kirke rummet “syder” af spænding Der er forældre, bedsteforældre og enkelte oldeforældre der er mødt op sammen med Aarup kirkes øvrige kirkegængere for at se de kommende konfirmander folde sig ud i sang.

Gudstjenesten starter med at Rune synger en indledning – og herefter har Rikke ordet inden konfirmanderne kommer ind i kirken – til stående klapsalver.

Det helt magiske øjeblik kommer da konfirmanderne synger – “you are not alone” til deres forældre og alle i kirken svare konfirmanderne igen med “you are not alone” – har var der mange forældre der fik brug for en kleenex.

Gudstjensten slutter af med fællessagen –“linedanseren” og et enkelt ekstra nummer fra de fantastiske konfirmander

En helt igennem super dag i Aarup kirke

Se kommentarer og billeder på Aarup kirke facebookside (
https://www.facebook.com/groups/62923224922/about/)

Af Jan Julin

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.