Koncerten med Reilly´s Rebels

Irsk Aften 25-11-2015 20-16-39 Til onsdagens foredrag og efterfølgende koncert med Reilly’s koncert var der absolut pænt fremmøde.
  
Først fortalte Ole Buhl og Mogens Hundevad om den irske tradition og den irske sækkepibe og spillede et par numre på den.
 
I pausen var der whiskey-foredrag og smagsprøver med Lars Gregersen fra Ladegård Mark.
 
Efter pausen spillede Reilly´s Rebels’ 4 mand store orkester mange af de kendte irske melodier, og imellem de enkeltenumre underholdt ireren Joe Reilly med gode irske historier og gav prøver på den særlige irske humor.
 
Dagen efter koncerten fik undertegnede en henvendelse fra Joe Reilly, der var særdeles tilfreds med den fine modtagelse fra publikum og det gode arrangement, som både Industriens Foredragsforening, Kulturelt Samråd  og biografforeningen havde medvirket til.
 
Irsk Aften 25-11-2015 22-22-53Han takkede også for de mange positive og venlige tilkendegivelser, som gruppens medlemmer havde fået fra publikum efter koncerten.
Det var rart at møde så mange frisindede mennesker med humoristisk sans, sluttede han sin henvendelse og takkede samtidig alle,; der havde medvirket som tilhørere eller arrangører.

 
Der kan ses flere billeder fra arrangementet i galleriet

H.W.
 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.