Kom og prøv tennis den 30. april

tennis 2Tennis er for alle – deltag i Tennissportens Dag i Aarup Tennisklub

Aarup Tennisklub inviterer til sjov, introduktion og instruktion lørdag den 30. april kl. 10-14 på Aarup Tennisklubs anlæg, Stadionvej 1a, 5560 Aarup. Vi tænder grillen kl. 12.30, så sørg for at komme i god tid, så du kan nå at spille inden du spiser.

Tennis er en sport for livet, og tennis er muligt at dyrke af alle uanset niveau. Tennis åbner for nye venskaber, ligesom familie- samt arbejdsrelationer kan plejes. Det er målet, at endnu flere danskere fremover vil nyde det fascinerende tennisspil, som naturligvis også er godt for helbredet” siger projektleder i Bevæg Dig For Livet – Tennis, Lorenz Sønderby, tennis 1mens formand i Aarup Tennisklub, Martin Juhl Nielsen, supplerer: ”Vi ser frem til at åbne dørene op for en masse nysgerrige mennesker på Tennissportens Dag. Det er gratis at deltage, og man kan låne en tennisketsjer i klubben

Det er tredje gang Aarup Tennisklub deltager i tennissportens dag og ligesom sidste år kombineres det med standerhejsning og officiel start på sæsonen. Tennisbanerne er dog allerede klargjort og de solskinsdage der har været er blevet udnyttet til hygge og tennis. 

Husk at tennis er hygge, god motion og sjov, når det passer dig.

Lørdag den 30. april kommer til at stå i tennissportens tegn i hele landet. Ud over Aarup Tennisklub er der godt 150 andre tennisklubber landet over der afholder – i samarbejde med Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis – Tennissportens Dag.
       

For yderligere information kontakt:
Martin Juhl Nielsen, formand i Aarup Tennisklub
Telefon: 31229932
Mail:

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.