Kør grønt til “Grease”

…. for bare 25 kroner!

Når du køber en billet til forestillingen ”Grease” i august, kan du samtidig bestille grøn bustransport, hvor du kan, spare benzin til bilen, slappe af og komme i feststemning. På seks udvalgte dage, kan du lade bilen stå og tage bussen til Frøbjerg og hjem igen. Dette sker i samarbejde med Haarby Turist, som sørger for transporten.

– Vi vil gerne støtte Frøbjerg Festspil, og det gør vi på den her måde med muligheden for at tage bussen til en meget lav pris, siger han.

Den ene rute får afgang fra holdepladsen ved stationen i Middelfart. Så går turen til Nr. Åby videre til REMA1000 i Assens til opsamling og videre til Glams Bjerg Hus i Glamsbjerg for at slutte ved foden af Frøbjerg Bavnehøj.

Den anden tur går fra Dannebrogsgade i Odense, videre til Vissenbjerg til Tommerup Stationsby og Knarreborg med endestation i Frøbjerg. Det koster kun 25 kroner tur/retur at tage bussen.

– Turene tager en lille time, og det er tilladt at nyde en øl eller et glas vin på turen, siger Kurt Hestehave Jensen fra Haarby Turist, der selv har set flere forestillinger på Frøbjerg Festspil og selvfølgelig skal han også opleve årets forestilling ”Grease”.

 

Læs mere om stoppesteder, tidspunkter og lign. på https://frobjerg.billetten.dk/. Her har du også mulighed for at bestille dine busbilletter.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.