Køb billet til “Den eneste ene”

den eneste ene - frøbjerg festspil

Så er tiden inde hvis du vil sikre dig en plads…din foretrukne plads!

Køb billetter til “Den eneste Ene – The musical” fra 1. dec med rabat på www.froebjerg.dk

Få 50 kr. julerabat pr. billet!!

Vil du heller ikke gå glip af ”Den eneste Ene” og vil du være helt sikker på at få de bedste pladser til Frøbjerg Festspils store sommer-forestilling 2016, så kan du fra 1. til 31. december få kr. 50 i julerabat for hver billet du køber.

Fra sidste års Frøbjerg Festspil

Fra sidste års Frøbjerg Festspil

Filmen ”Den eneste Ene” blev en kæmpe succes i 1999. Den er én af dansk komediefilms største succeser. Musicalen der er skrevet over filmen havde premiere i Forum i 2005. ”Den eneste Ene” har kun været opført få gange som friluftsspil, og det er intet mindre end et scoop, at det er lykkedes Frøbjerg Festspil at få musicalen til Højen i 2016.

”Den eneste Ene” er en rigtig klassiker – med de velkendte replikker: ”Bare ærgerligt, Sonny Boy” eller ”Hvis I to var ludobrikker, ville I så være slået hjem nu?” og vi kender alle nogen vi kan identificere som Niller, Sus, Sonny, Mulle eller Knud, de skønne personer fra historien om det svære parforhold, hvor kærligheden alligevel sejrer til  slut.

Der er så meget at glæde sig til med denne musical; en vedkommende og varm handling, sjove figurer og fantastisk velkomponeret musik, der kalder på både det store grin, det stille smil og tårerne undervejs.

 “Den eneste Ene” spiller fra 11.-27. august kl. 20, søndage dog kl. 15. Lørdag d. 27. august kl. 15. Mandage er der ingen forestilling.

Julerabatten kan du opnå ved at købe billetter fra 1. december online på www.froebjerg.dk via vores billet-system, hvor du kan vælge dine egne pladser.

Vi glæder os meget til at se dig til ”Den eneste Ene” på Frøbjerg Bavnehøj sommeren 2016.

Mange hilsner
Frøbjerg Festspil
[Pressemeddelselse]

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.