Knit’n Jazz 12. + 13. august

Have- og garn-butikken har et større arrangement lørdag den 12. og søndag den 13. august, hvor der vil være arrangementer hele dagen, bl.a. med koncert på plænen bag Den gl. Aaruphal lørdag aften kl. 19. Se omtale af koncerten længere nede på siden.

Der sælges mad- og musikbilletter sammen med Aarup Hotel via www.isologregn.dk

Knit’n Jazz festivalens fulde program kan ses på http://isologregn.dk/billetsalg-320/ 

H.W.

Knit`nJazz s hovedkoncert lørdag aften kl. 19 – Grarup, Steen, Sunding og Bach. Aka: The Fabulous 4.
Swingende swedig soul – blues – jazz. Et, til lejligheden, håndplukket ensemble bestående af nogle af landets mest fremragende, rutinerede og garvede musikere indenfor hvert deres felt. Repertoiret byder på både fest og ballader Margrete Grarup: vokal Uffe Steen: Guitar Michael Sunding: Keyboards Esben Bach: Trommer

Margrete Grarup har gennem de sidste 25 år sunget blues, soul, jazz, spirituals og gospel i et utal af sammenhænge, og er blandt kendere beundret for et både kraftfuldt og nuanceret udtryk der altid holder sig inden for musikkens ’rammer’ – og dermed ’rammer’ den ind – for musikkens skyld og formidlingen alene. ”Hun har ved Gud kanonerne, men bruger dem aldrig på gråspurve – hvis man skal udtrykke det lidt billedligt”, lyder en anmeldelse. Hun underviser i sang på Det Jyske Musikkonservatorium og blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien årets vokaludgivelse med cd-en ´Walk with me` samt nomineret til den Nordjyske Kulturpris 2016.

Uffe Steen er kendt for sin unikke teknik og sit indfølte og medrivende spil. Han har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne, bl.a. Alex Acuna, Maria Bergman, Bernard Purdie, Jimmy Smith, Lars Jansson – og har medvirket på over 60 udgivelser som solist og sideman. Han har udgivet flere lærebøger i guitarspil, og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

Michael Sunding er en udadvendt, legesyg og intens musiker med et uimodståeligt groove. Pianist, sanger, sangskriver/komponist, orgel-/keyboardspiller og kapelmester med et utal af koncerter og turnéer i ind- og udland gennem 30 år, bla. med Etta Cameron, Dr. Hook, Kenn Lending Blues Band, Billy Cross band, som teaterkapelmester, studiemusiker, med musikalske workshops og egne solo- og bandprojekter. Har desuden været lærer i 20 år på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Turnerer bl.a. sammen med Mads Vinding i halen på udgivelsen ”Michael Sunding, the melodies of Carl Nielsen”, der ex. bliver kaldt ””Finurlig duokunst af unikt tilsnit” i en femstjernet Berlingske-anmeldelse og”Et seriøst dansk svar på Johanssons legendariske album Jazz på svenska” i GAFFA.

Esben Bach er en fantastisk groovemaster og en superswingende trommeslager. Han har i en lang årrække spillet et utal af jobs med bl.a. Shades of Blue, Ole Frimer Band, Kjeld Lauritsen, Kenn Lending, Organic 3, Grarup Allstars m.fl. .

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.