Klubdagen blev en succes

Klubdag ab fodbold 2En varm sommerdag med masser af glade fodboldspillere fra ungdoms- og seniorafdelingen dannede en flot ramme til fodboldklubbens første ”klubdag” nogensinde.

Der var lagt op til et spændende og fælles koncept hvor seniorspillerne skulle være fodboldtrænere for klubbens ungdomsspillerne. Banerne omkring klubhuset var blevet inddelt så de kunne rumme alle 180 spillere, som var mødt op til en sjov og hyggelig træning. Ungdomsspillerne fik vidst deres værd og nogle af seniorspillerne måtte af en sodavand på grund af et tabt væddemål. Andre var så heldige, at spille med eller imod seniorspillerne og som bl.a. kostede en tunnel på en af førsteholdets spillere.

Klubdag ab fodbold 1Træningen bestod alt fra leg til konkurrencer og seriøs træning. Især U17 fik muligheden for at vise sig frem for klubbens sportschef, anfører og træner. Ellers var klubdagen præget af masser af sjov og god stemning hele vejen igennem træningen. Klubdagen blev afsluttet med et stort fællesbillede på Scankab Arena, og som skal ned og hænge i klubhuset. Dagen blev rundet af med en sodavand og en masse grillpølser med brød til alle de sultne spillere. Der skal i forbindelse med klubdagen lyde et stort tak til, Vestfyens bryggeri, Meny, Seniorspillerne, Ungdomstrænerne og de frivillige, som var med til at bidrage til klubdagens succes.

”Vi er rigtig glade for, at ”klubdagen” gik så godt som den gjorde, og vi kunne samle så mange spillere. Vi kunne både se og høre, de havde en rigtig sjov og god dag. Det er et arrangement, som vi vil gentage igen til næste sommer” – lød det fra meget tilfreds Jesper Andersen, der sammen med Rasmus Nielsen og Anders Lebæk var arrangør bag klubdagen.

J.A. Billeder og tekst fra https://www.facebook.com/aarupalbaniserien

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.