Kerte GF i november 2018: Gymnastikaktiviteter ønskes

Vi har tidligere nævnt, at Lars Kr. Pedersen nu har været klubformand for Kerte GF i 30 år, derudover var han menigt bestyrelsesmedlem i årene 1983 – 1988.

Bestyrelse

Den samlede bestyrelse ser således ud:

Lars Kr. Pedersen, Brian Karsbæk, Torben Nielsen, Helle Damkær Hansen, Kurt Hansen, Mark Huusom, Torben Christiansen, Karina Majgaard og Sebastian Borup Christiansen.

Løbeklubben

Fra bestyrelsen er Brian Karsbæk formand for Kerte Løbeklub, der lige p.t. har ca. 15 medlemmer. Kontakt til løbeklubformanden – tlf. 53396821 eller mail

Løbeklubben sørger for, at alle kan være med, og det er ligegyldigt om vil løbe eller gå, og om man er 17 eller 77. Den råder over hele 5 – 6 uddannede løbetrænere, så man kan blive instrueret og undgå skader.

Klubben deltager bl.a. i ”vintercup” i marts, og desuden overvejer den at starte på cykling og mountainbike for interesserede.

Kerte Løbeklub er også med i julemærkemarchen i Aarup, og det bliver søndag den 2. dec. fra kl. 10 ved Industrien i Aarup.

Fodbold

I fodboldafdelingen er det Mark Huusom, der er formand, og han kan kontaktes på tlf. 24405731 eller mail . Der er i alt ca. 25 aktive spillere i klubben.

Omkring 2008 var der 2 seniorhold, bl.a. også et hold i serie 3, og endnu tidligere har der også været ungdomshold – og i 1990’erne et damehold.

Kurt Hansen, der også er med i bestyrelsen, er både spiller og talsmand for old boys-holdet, og det er med i en privat turnering for syvmandshold på Sydvestfyn. Han er fint tilfreds med banen, som kommunen vedligeholder -og desuden med forholdene i klubhuset.

Men medlemmerne gør også selv noget, idet der er indtil flere årlige arbejdsdage, hvor medlemmerne selv møder op og klarer forskellige former for vedligeholdelse.

Der har også været håndbold på programmet, men det forsvandt i 1960’erne.

Badminton

Denne sport har været stor i Kerte, med over 100 medlemmer, og der blev spillet både i den nye og gamle hal i Aarup. Det var i en periode på ca. 10 år fra 1980’erne og frem til 1990’erne.

Gymnastikken savnes

Der er p.t. ingen herre- eller damehold i gymnastik, men flere i lokalområdet savner den aktivitet. Men man mangler en leder, og hvis en sådan kan findes, så kan man henvende sig til flg.:

Lars Kr. Pedersen tlf. 64491718 eller 20802389, mail eller

Helle Damkær Hansen tlf. 40622552 – mail

Kerteskolens gymnastiksal kan fortsat bruges til formålet.

Flere forskellige former for utraditionel motion ud over den traditionelle gymnastik har været overvejet, bl.a. flg.:

Jumping, fitness, en slags motionscenter med sjippetove, håndvægte, romaskine, løbebånd og meget andet. Alt står åbent, og det er ideen, at alle aldersklasser skal kunne være med, evt. i et samarbejde med de andre lokale sportsgrene.

Så henvend dig bare til de 2 kontaktpersoner ovenfor, Lars Kristian og Helle.

Skrevet af Hans W.

 

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.