Kerte GF

Sæsonen er så endelig kommet i gang på fodboldfronten. Næsten alle træningskampe måtte aflyses på grund af dårlige baner. Det lykkedes dog at spille mod Kauslunde en rigtig kold aften i marts. Resultatet var godt, da vi fik et knebent nederlag på 0-2, en forbedring fra vores sidste kamp mod dem.
Et godt lokalopgør mod Gelsted i DBU pokalen den 10. april på en rigtig råkold aften, som blev spillet i Gelsted på en god bane, vi fik så et lille nederlag på 0-2, de ramte målet bedre end vi gjorde.
Første turneringskamp kunne vi endelig spille i Kerte på over et halvt år, banen havde været ubrugelig i den tid. Vi mødte et godt spillende hold fra Chang i Odense og måtte erkende et nederlag på 3-6. Chang i Odense er efter sigende et af landets største klubber med 11 seniorhold, så der er nok at tage af der, selvom serie 1 er det højest rangerende hold. Endelig kunne vi tirsdag den 17. april på en smuk aften spille Albani cup mod DSIO fra Odense. Vi havde en blamage fra vores sidste turneringskamp mod dem at skulle revancere os for, et nederlag på 4-9 var noget som vi skulle have rystet af, og så var de bundhold i kredsen. Der var da også flere kendinge med fra dengang, så det gjorde godt med en sejr på 3-0, nu er vi så videre i den cup, heldigvis er der så kun 10 hold i den serie 4 kreds, om vi skulle være så heldige at gå endnu videre.
Lykkeligvis har vi haft lidt tilgang af nye spillere i år i modsætning til de foregående, så med at stille hold håber vi ikke, det bliver problem. Selv da vi var i serie 3 i2015, var der for lidt at tage af i tilfælde af afbud.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.