Kerte Forsamlingshus

Kerte Forsamlingshus er samlingstedet i Kerte og ligger hus til mange arrangementer. Foto:MJ

Kerte Forsamlingshus er samlingstedet i Kerte og ligger hus til mange arrangementer. Foto:MJ

Kerte Forsamlingshus er nu 110 år gammelt, men trives i bedste velgående. Heidi Petersen er formand, og Christian Holritz er både næstformand og udlejer, og til et lejemål kan han træffes på tlf. 29906443.

Når man lejer Kerte Forsamlingshus, kan man enten leje hele huset, og det koster 2.200 kr. incl. rengøring, og for en hel weekend koster det 3.000 kr. Den lille sal kan dog lejes separat for 1.300 kr. incl. rengøring. Den store sal kan normalt rumme 110 personer, og den lille sal 40, mens der ved dilettant kan være ca. 125.

Huset var i 2015 udlejet til private ca. 35 gange, men desuden er der banko hver onsdag, og det sørger støtteforeningen ved Lars Klint for. Men forsamlingshuset klarer også fællesspisninger med 50-120 deltagere, foredrag, offentlige valg og dilettant. Ved det ugentlige banko går alt overskud til forsamlingshuset. Der er dog også ekstraordinære arrangementer hvert år, og dem klarer Lars Klint også. Det drejer sig fx om julemarked, juletræsfest, fastelavn og sommermarked.

Forsamlingshuset virker generelt pænt og nymalet, og køkkenet er ganske fint med moderne maskiner til rådighed. Der er også skabt en ny scene i februar, og den fik støtte fra Assens Kommune. Den skulle gerne komme Kerte Ny amatørscene til gode.

Foredrag på vej: Heidi Andersen, stilcoach og kostvejleder, optræder i Kerte Forsamlingshus den 10. okt. kl. 19.00.

Kontakt:

Chr. Holritz (udlejning) tlf. 29906443

www.kerteforsamlingshus.dk

Mail:

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.