Julemærkemarch Aarup 2015

Sangaards Plads

Arkiv billede fra Sanggaards Plads

Tak for en utrolig fin lokal opbakning. Trods en dag med kuling fra SV og enkelte byger drog 201 ud på 5 eller 10 km ruterne omkring Aarup. Starten gik fra Sanggaards Plads kl. 10 efter en kort velkomst og tak for fremmøde fra ” Julemærkemarch-gruppen”.

Fra Aarup og omegn var store og små, unge og gamle mødt op, for med en rask gåtur at støtte det gode formål: Hjælp til Julemærkehjemmene, som med deres indsats gør knuste børn til børn igen. Ja selv fra hovedstaden kom deltager. To ægtepar som gennem mange år har gået Julemærkemarch. Hvert år et nyt sted, en fast tradition for en Weekend et sted i Danmark. Flot.

Med Industrien som samlingspunkt efter veloverstået tur, blev der tid til megen god snak og hygge suppleret med gode sager fra initiativgruppens ” brunch-.disk”. Så blev der købt diplomer, ærmemærker, pins og medaljer, og mange gav en extra skærv til Julemærkefonden, så dagen endte med et overskud på godt 6.000 kroner.Tak til alle jer der ” gik for en god sag”. Det var en meget glad og taknemmelig initiativgruppe, der sluttelig ryddede op efter ” gæsterne”.

 

Aarup 6. dec. 2015

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.