Juleåbent i Aarup Bio

I år kan du komme i Biografen på Juleaftensdag! Aarup Bio viser nemlig filmen ”Mumitroldenes Vinter – Bliver det jul i år?” – søndag den 24. december kl. 10.00.

Mumitroldene plejer at gå i hi om vinteren og sove fra det hele… Men Mumi har hørt, at julen står for døren! Mumitroldene ved ikke, hvordan den ser ud – den der jul!? Så de har besluttet sig for at holde sig vågne og finde ud af, hvem eller hvad det der jul er for noget. De får naturligvis hjælp af deres venner Too-Tiki, Lille My og alle de andre.

Kom i Aarup Bio i julen og se, hvordan Mumitroldene finder ud af at pynte juletræ, hvad julegaver er og en hel masse andet, som er nyt for dem, der plejer at sove hele julen igennem.

Tag bare de mindste børn med du kan finde – det er en rigtig julehyggefilm, og det koster kun 50 kr. for den oplevelse.

Julen varer dog ikke til påske! Filmen bliver kun vist i år! Som nævnt den 24/12 kl. 10 samt hele juleugen fra man. 25/12 – lør. 30/12 alle dage kl. 16.

Og apropos julegaver!
Står du og mangler en ide til en julegave?
Så kan du købe gavekort i og til Aarup Bio. De købes i kiosken i Aarup Bio. Kiosken er åben fra 19.00-19:30 her i uge 51, hvor Aarup Bio viser filmen Justice League.

Og så ønsker Aarup Bio god jul til alle.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.