Jul på Erholm

 

Erholm Fødevaremarked holder Jul på Erholm hver weekend lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-15 fra den 20. november til og med søndag 19. december.

Udover de faste stande vil der være nye og ”gamle” stande at se, nogle kun 1 weekend andre to eller flere weekender.

Den 20-21/11 vil Inge Dyrst fra Inges væverier i Tommerup St. være til stede med sin hjemmevævede tekstiler, bl.a. tørklæder, viskestykker, håndklæder m.m. De to weekender i november vil Maria fra Forårsfornemmelser i Gelsted sætte bl.a. sine flotte juledekorationer til salg. Der kan også købes flotte ting fra de to lokale trædrejere, bl.a. kan du købe noget der er drejet i træ fra Erholm slotspark.

Fra den 27. november finder du skønt garn og lækre strik, råuld og skind i Dorthe Mortensens stand. Dorthe kommer fra Kalvegangen Søndersø. Der vil også mulighed for at snakke avlsdyr.

Der vil også være mulighed for smagsprøver fra flere af standene, og selvfølgelig er der også åbent på vores nisseloft, hvor børn og barnlige sjæle kan få tiden til at gå i nisselandsbyen.

De to weekender i november vil der ikke kunne købes gløgg og kaffe mv. til at nyde på stedet. Dette hører ellers julen til, men grundet de netop strammede corona restriktioner har vi fravalgt denne mulighed foreløbig i november måned. Der er genindført ensretning i butikken, så man går ind ad den venstre dør og ud af døren ved kassen, ligesom der forefindes håndsprit i butikken.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.