J-dag i Aarup

Så kan der købes Jule Ale på Aarup Bryghus – men du skal skynde dig! Halvdelen af årets produktion er allerede solgt.

2014-10-24_544a7fc591f7b_bryghus2.jpg

Arets Jule Ale fra Aarup Bryghus

Inden brygmester Jimmy Steen Eriksen åbnede salget af sin Jule Ale i butikken på Bredgade 45, så måtte han melde, at over halvdelen af årets produktion på 900 flasker allerede er solgt. Jimmy præsenterede for nylig sine øl ved en ølsmagning. Det resulterede i, at 400 flasker af årets Jule Ale er solgt til Krumme Mølle i Sønderjylland. Og efter at have deltaget i Fionia Beer Festival, røg der yderligere 100 flasker. Så skal du have en af de sidste 400 flasker (eller dvs. 395, efter at den udsendte fra Aarup.dk var på besøg!), så skal du ikke tøve til december, hvis der skal stå lokale øl på bordet til din julefrokost.

Jimmy fortæller, at årets Jule Ale er en anelse mørkere end sidste år, men den holder så rigeligt de 7%, som etiketten lover. Og smagen er selvfølgelig helt i top!

Aarulsch er lavet på lokal humle

Aarulsch er lavet på lokal humle

Jimmy har forøvrigt en helt anden nyhed på hylden: Han har som en af de første lavet en prøvebryg af sin Aarulsch, der er brygget på fynsk malt fra Refsvindinge Malteri. Hertil kommer, at humlen også er lokal. Den er håndplukket på Thurup Hus (her syd for Aarup), som har indrettet en humlehave med hjemmelavede stativer, hvorpå humlen kan gro. I første omgang har Jimmy lavet 70 flasker af denne “nye” Aarulsch. Den kan også leveres på fad.

Læs mere om Aarup Bryghus, de lokale øl, ølsmagning eller hans smarte 20 liters Polykegs på www.aarupbryghus.dk

Aarup Bryghus, Bedgade 45 har åbent i butikken fredag 16-18 samt lørdag 10-13.

Brygmester Jimmy Steen Eriksen med et udvalg af Aarup Bryghus øl

Brygmester Jimmy Steen Eriksen med et udvalg af Aarup Bryghus øl

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.