Ivan Pedersen & DK´s Næstbedste Trio

Søndag d. 19. september kl: 20:00

Entrè: 250 kr. Medlemmer af Råstof: 225 kr.

Sangeren/sangskriveren Ivan Pedersen har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med. – Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70+ år gammel. Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man.

Her på det seneste er sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren også blevet forfatter, med udgivelsen af selvbiografien: ”Med hjertet udenpå”. (for en gangs skyld en musik-kunstner, der selv skriver)

De fleste generationer kender den myreflittige Ivan Pedersen. Han har optrådt i utallige sammenhænge gennem årene. Blandt andet med Laban, Backseat, Sing Sing Sing og på det seneste med en helt ny trio ”Thing We Do For Love”.

Men HER optræder han med den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen – giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til.

På denne turnè kommer man til at genhøre gamle kendinge – sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?

Vi kan se frem til en aften med fjollede grin, smil, alvor og ind imellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke.

Ivan Pedersen har gæstet Industrien/Aarup i forskellige sammenhænge, senest til Singer-Songwriter Festivalen på Sanggårds Plads 2020.

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: her.

Køb billet: her

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

Det er foreningen ”Musik På Industrien” der arrangerer koncerten.

Billetter: købes via Musik På Industriens hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk  (mpia.dk) eller på døren på koncertaftenen.

FACEBOOK: – https://www.facebook.com/MusikpaaIndustrien/

RÅSTOF: Medlemskab af støttegruppen ”Råstof” koster 100 kr. årligt.

Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.