Instruktører har været på Spring Sikkerkursus i AB Gymnastik

AB Gymnastik springer ud i split ny springgrav og stortrampolin fra sæsonstart, med opstart i uge 36.

Som instruktør skal man have gennemgået et bestemt kursus i DGI for at man kan undervise i spring i stortrampolin og springgrav.

Uffe Schmidt Petersen har være instruktør på dette kursus henover weekenden, hvor der deltog 17 ledere og hjælpetræner fra AB Gymnastik.

Caroline Kring Sørensen som er en erfaren og dygtig hjælpetræner i AB Gymnastik har skrevet hendes oplevelse ved at være deltager på kurset:

Jeg har været på Springsikker Basis kursus i Aarup Fritidscenter, hvor jeg lærte at tage imod en masse spring, som blev udført af børn fra 8-10 år. Så nu er jeg klar, som hjælpetræner til den kommende sæson.

Jeg er rigtig glad, at jeg har haft muligheden for at være med, for jeg har lært en masse. Jeg er nu klar til at bruge den nye springgrav.

Jeg har været sammen med andre hjælpetræner, som jeg har lært bedre at kende. Det har været en rigtig lærerig og hyggelig weekend, men det har også været hårdt.

Men nu er jeg klar til at være hjælpetræner med en masse nye ting i bagagen.

AB Gymnastik ønsker jer alle tillykke med kurset, og er nu overbevist om, at gymnasterne er i de bedste hænder, når de melder sig på hold i AB Gymnastik.

Tilmelding: www.aarupboldklub.dk/gymnastik. Klik på mønterne til højre. Herfra kan I se hvilke hold der er, og ved at trykke på holdene kan I se hvad der sker på holdet og tilmelde jer.

Følg os på facebook: @AB Gymnastik

På gensyn i uge 36

AB Gymnastik

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.