Industrien genåbner den 7. maj med Lasse Helner Band

Lasse Helner er færdig …

… med sit nye album, der er mere levende end nogensinde.

I elleve nye sange dyrker Lasse sine musikalske inspirationskilder og udforsker de mange muligheder som 6 årtier på den danske musikscene har givet ham. Den første single ”Check it out” er blot begyndelsen på de nye numres kombination af erfaring, samarbejde og spillelyst.

Det nye album er udkommet i april
Albummet “Over the hill – Still got the thrill”, er et alsidigt album med nogle af Lasses bedste sange nogensinde. Det trækker usynlige begejstringstråde til hele Lasse’s karriere. Originalt bidende som hans første soloalbum ”Du Sku’ Ta’ Mig Mens Jeg Er Ung” fra 1974, der indeholdt kæmpehittet ”Mine Venner”. –

Rødderne er stadig solidt plantet i kultbandet The Baronets, der var med til at opfinde den danske lyd. Men nu er sangene på engelsk med et fedt, nyt orkester og legesygt eksperimenterende. Og der er nok inspiration at tage af. Lasse stod første gang på scenen i 1959.

”Det hele bliver moderne igen, når bare man venter længe nok,” som Lasse ville sige. At alder kun er noget for en ost, bevises her med al tydelighed 61 år efter hans første optræden. ”Over the Hill – Still got the Thrill” er et slags musikalsk testamente, som i en tid, der er besat af ungdom, skal vise fordelene ved at blive gammel.

At Lasse i moden alder er sprængfyldt med inspiration er naturligt. The Baronets blev starten på en livsbane, hvor musikken blev en livsstil og en levevej med pladeindspilninger, TV og Radio, engagementer i udlandet og turnéer rundt i Danmark.

70’erne bragte Moondust med Jørn Mader, det første soloalbum og musik til Tove Ditlevsens ”Pigesind” sunget af Mathilde.
Derefter (nu) 45 år som Lasse & Mathilde med et hav af udgivelser og koncerter i ind- og udland.

Bandet: Lasse Helner (akk. guitar, el-guitar og vokal), Kell Dalager (keys, hammondorgel og kor), Thomas Bundgaard (div. guitarer og kor), Nils Bo Poulsen (trommer og percussion) og Torben Grønning (bas).

 

 

Lasse Helner Band – release koncert
Fredag d. 07. maj 2021 Kl: 20:00
Medlem: 150,00 kr., Ikke medlem: 175,00 kr.
Køb billet her

Se Lasse Helners facebook side – klik her.

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: her.

 

OBS OBS OBS
På grund af coronasituationen er der indtil videre begrænsning på, hvor mange publikummer der må være i salen på Industrien. Det begrænsede antal billetter, sælges efter først til mølle princippet.  

Der er krav om mundbind, undtagen når du sidder ned.

Som ved alle andre indendørs arrangementer for tiden, kræves der et coronapas/negativ corona test der er mindre end 72 timer gammel.

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.