Idyllisk dame-og herregaarup park udstilling, retroværdig salonophængning af kunstner fra vest

Dette er såmænd titlen på Galleriets udstilling i oktober med Jacob Herskind. Der er fernisering den 3. oktober klokken 17, og udstillingen er tilgængelig i oktober måned i Aarup Biblioteks åbningstid fra klokken 07 til 22. Adressen er Bredgade 73-75 5560 Aarup.

Jacob lærte kunsten at male i Assens af den fynske maler Georg Ernst, Jacob siger selv: ”Alt, hvad jeg maler står sikkert på det fundament, Georg Ernst lærte mig i 70’erne.”

Født i Roskilde (58) opvokset i Assens (63-76), super shippingman fra Odense Havn, derefter shipping fra Hamburg, HongKong og London. Eget tøjfirma ”Radioaktiv” og ”Glasnost”. Eksportchef Hummel Sportswear. Eget firma med Piotr Wozniacki. Siden 90’erne kunstner på fuld tid fra atelieret på det naturskønne Fønsskov i Lillebælt.

Udstiller i lange perioder i Bredgade (Kbh.), diverse soloudstillinger i Danmark, Art Copenhagen, Art Herning, soloer også i Hamborg, Düssel-

dorf, Amsterdam. Medlem af kunstnergruppen VERKET, Frederiksberg.

Ole Lindboe, Magasinet KUNST siger om Jacob Herskind:

”Humorist. Gøgler. Kunstner. Anarkist. Entertainer. Hvad er det nu, Jacob Herskind er? Vi lader spørgsmålet stå et øjeblik. Men kun et øjeblik, for han er det hele- i artistisk suveræn og vittig udgave. Han bombarderer enhver tilskuers bevidsthed med tusindvis af ind- og udfald. Hans billeder er drilske forvandlingsbilleder, der respektløst og befriende dribler enhver kunstkenders ædruelige normalforstand. Hans billedverden er vanvittig normal. Gud ske tak og lov for ham”

Ole Lindboe, Magasinet Kunst

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.