Hvad kan man få for en halvtredser?

Musik På Industrien slår et slag for den gode jazz med favorabelt tilbud på koncert med
Loveless Blue Jazz Quintet

Lørdag den 11. marts kl. 20 har du chancen for at sætte dig i stolen på Industrien i Aarup og udover at kunne nyde 2×45 minutters fabelagtig jazz kan du også hente en gratis drink i baren og det for kun 50 gode danske kroner.

Og det er ikke bare jazz men jazz af allerbedste karat. Overbevis dig selv ved at tage et lyt på Musik På Industrien hjemmeside mpia.dk, det er også her du køber billetten. Men du kan selvfølgelig også vente og købe i døren, hvis du tør tage chancen.

Loveless Blue Jazz Quintet med James Loveless i front er fem kompetente musikere fra øverste hylde i det aarhusianske jazz og blues miljø.

Bandet spiller et repertoire af kendte og mindre kendte jazz standards, spirituals og gospel med et autentisk bud på jazz og et umiskendeligt strejf af blues.

Udover frontmand

– James Loveless, der er kendt fra prisvindende Shades of Blue og optrædener med sønnen Shaka Loveless, tæller bandet: – Niels Mathiasen sax – – Kristian Fogh piano – – Jørgen Nielsen bas – – Jens Kristian Dam trommer.

Alle garvede musikere der har spillet med Gnags, Lars Lilholt, Mike Andersen, HP Lange, Frimer Band og Bourbon Street Jazz Band.

Netop den musikalske bagage og frihed afspejler sig, når de sammen i Loveless Blue Jazz Quintet med dynamisk nerve og kærlig respekt fortolker de store klassikere ’God Bless the Child´, Georgia On My Mind’ og ’All of Me`. Også spirituals som ’Wade in the water’ og ’I shall not be moved’ får ny saft og kraft i bandets inciterende arrangementer.

Loveless Blue Jazz Quintet appellerer til et bredt publikum.

Det er en fantastisk blanding af nærværende og smukt serverede klassikere tilsat veloplagt eksplosivitet, når James Loveless går på scenen med Loveless Blue Jazz Quintet.” (JazzLive 2020).

 

Musik På Industrien I Aarup vil gerne fremme jazzen, her med et rigtig godt tilbud på koncert med Loveless Blue Jazz Quintet.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.